torsdag 25 augusti 2011

Godaste skorpan

gör du såklart av gamla bullar. Något som jag har frysen full av - dagsgamla kanel och kardemummabullar från cafét. Jag skivar dom. Penslar med smör. Strör på råsocker. Stoppar i ugnen på 150° i typ en halvtimme. När de har svalnat stoppar jag dom i fina cellofanpåsar ganska fort. Annars finns det risk för att jag sätter i mig mellan 3 och 4 plåtar ni vet.



Trevlig torsdag!

9 kommentarer:

  1. Gott det låter! Ha en bra onsdag!

    SvaraRadera
  2. Det lät verkligen smaskens!!! :) Ska försöka komma ihåg att testa det någon gång! Vilka underbara bilder du tog på er promenad. Stilla hundpromenader i skogen är de bästa! :)

    Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Så gott!

    Jag kommer ihåg att både min mormor och mamma brukade skiva gamla kanellängder och bred smör på och sockra lite, sedan stektes det i stekpannan. Tror att det kallades för Fattiga riddare också, men är inte säker. Ett bra sätt var det i alla fall att rädda brödet på.

    SvaraRadera
  4. Å så gott det låter! Det måste jag testa om det mot förmodan blir några bullar över hemma...

    SvaraRadera
  5. Tack så mycket för tipset, det ska jag verkligen komma ihåg.
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  6. Vilket bra tips hurredu- tackar;) Gott oxå! Kram

    SvaraRadera
  7. ser mumsigt ut! tack för tipset! kram

    SvaraRadera
  8. Hej!! Vilka urfina bilder du tagit i inlägget nedan...du är sååå duktig!!!!

    SvaraRadera

01 09 10