fredag 11 januari 2013

Bröd

Härliga härliga fredag = leverans av Sams surdegsbröd. Idag blir det tre baguetter och ett lantbröd har hans smsat. Vilken lyx. Lördagsfrukosten kommer alltså att se ut så här: 



Getost, honung, rödlök och pinjenötter är bland det godaste jag vet. Vad är din favoritkombo på frukostmackan?



8 kommentarer:

  1. Åh, vad hungrig jag blev! Vilken lyxfrukost!

    SvaraRadera
  2. Åh vad det där såg gott ut! En påläggskombo som jag gillar är mosad avocado, skivat ägg och kaviar (alltså tubkaviar typ Kalles). Gott och lite matigt, passar på en lunchmacka t ex. Annars tycker jag att en helt vanlig macka med smör, god ost med lite smak och någon grönsak är sjukt gott i all sin enkelhet.

    SvaraRadera
  3. Ost!! (allt utom just get- och fårost, tyvärr!!)
    Fast det är sällan det blir frukostmacka numera, det blir oftast yoghurt och banan. Men min absoluta favoritmacka är en lättstekt brödskiva, olivolja, mozzarella, tomater och pesto det kan jag längta efter ibland. Annars är jag ostoman...

    trevlig helg!!
    //lisamaja

    SvaraRadera
  4. Men himlar vad gott! Det måste prövas, måste bara förbi butiken och köpa nybakat bröd, allt annat finns redan hemma.
    Favorityohurten på morgonen är färska hallon med vaniljyoghurt.
    Önskar dig en fin helg
    Kram
    Helena

    SvaraRadera
  5. Har akkurat funnet din fantastiske blogg. Så mye fin keramikk du lager. Nå skal jeg kose meg med å lese videre på bloggen din. Marte

    SvaraRadera
  6. Ferskt brød med lynghonning. Du har en virkelig inspirerende blogg. Nyter bildene. Vakre fargetoner i keramikken.. Ha det godt og god helg! Hilsen Anne

    SvaraRadera
  7. Oh! Ska nog lyxa mig detta till helgfrukost =) Dock blir det nog med timjanhonung =P kokar upp honung m timjan i, sen njuter den när den svalnat =)

    SvaraRadera

01 09 10